Boka tid

0303-15132

Semesterstängt v29-31

Kompetens

Rygg och nackbesvär

Vi behandlar alla typer av besvär från rygg och nacke, både akuta besvär och långvarig smärta.

Samtliga sjukgymnaster är legitimerade och utbildade inom McKenziemetoden varav två med examen. McKenziemetoden är en effektiv och väl utvärderad behandlingsmetod.

Idrottsskador

Vi har stor kunskap inom idrottsmedicin och idrottsskador där vi bedömer och behandlar akuta skador och överbelastningsbesvär i axlar, rygg, höft, knä och fot. Vi hjälper dig med rehabilitering både före och efter operation. Vi jobbar med landslag i handboll, ishockey och bandy.

Huvudvärk, migrän, stress, yrsel

Vi hjälper dig som lider av huvudvärk och migrän.
Vi har också stor kunskap om stresshantering och stressrelaterad ohälsa.
Vi hjälper dig med din lägesyrsel.

Graviditetsrelaterade besvär

Om du är gravid hjälper vi dig med bedömning och behandling av bäcken-och ryggsmärtor. Vi har TENS-utprovning inför förlossning samt anpassad träning för gravida. Vi hjälper dig också med akupunktur vid bäckensmärta och illamående under din graviditet.

Akupunktur vid smärta och inflammation

Akupunktur är en effektiv och efterfrågad behandling vid smärta och inflammation. Vi har hög kompetens inom västerländsk akupunktur och samtliga är även vidareutbildade inom periostakupunktur, och triggerpunktsakupunktur. Vi erbjuder även öronakupunktur samt akupunktur vid migrän, spänningshuvudvärk och spänningsproblem i käkar.

Akupunktur vid klimakteriebesvär.

Akupunktur mot spädbarnskolik. OBS! Remiss från barnläkare behövs.

Vattengympa och våtväst

Vi har tillgång till varmvattenbassäng där vi bedriver vattengympa för våra patienter. Vi har även våtvästträning med olika inriktningar för att optimera rehabiliteringen för våra patienter.

Personlig Tränare

Vi har även friskvård och en av oss är PT-utbildade.
Hos oss finns möjlighet att köpa träningskort.

Läs mer

externa länkar